WARM EN VERTROUWD
Mijn dochter van 10 had last van veel spanning. We hadden gehoord dat Anke begonnen was als energetisch coach en wilden graag een keer bij haar langs. De ontvangst was erg warm en vertrouwd, ze zag precies wat mijn dochter nodig had. We hadden een ontspannen gesprekje en kregen duidelijke uitleg over wat mijn dochter te wachten stond. Daarnaast gaf ze ook nog uitleg en ondersteuning door middel van visualisatie om duidelijk te maken waarom mijn dochter zich voelde zoals ze zich voelde. De behandeling was zeer ontspannen en mijn dochter gaf zich helemaal over aan Anke, zo mooi om te zien. Daarna was ze helemaal ontspannen en tot zichzelf gekomen. Nog steeds is ze blij als ze aan de behandeling en Anke denkt! We zijn er erg blij mee en komen zeker nog een keer terug wanneer dat nodig is.

Moeder van S. (10 jaar)

DSC_4531

ZORG EN KENNIS
Anke is een zachtaardige, kundige vrouw die goed weet wat ze doet. De behandeling wordt gedaan met zorg en kennis. De klachten die ik al een tijd had waren na een behandeling al een stuk minder. Je lichaam komt in totale rust. Het was een hele fijne ervaring waarin de spanning in mijn lijf afnam.

E. (44 jaar)

ANKE NEEMT DE TIJD VOOR JE
Ik ben een aantal keer bij Anke geweest voor een gecombineerde behandeling (cranio sacraal en energetische behandeling). Bij Anke voelde ik me erg op mijn gemak. De behandeling voelde prettig en achteraf voelde ik me veel energieker. De spanning nam gelijk af in mijn lichaam.

M.

SNEL OP ZIJN GEMAK
Wat heeft Anke onze zoon van 6 jaar ontzettend goed geholpen. Hij voelde zich snel op zijn gemak bij Studio Mooz en we hebben sinds de behandelingen en coaching een meer ontspannen jongetje.

Ouders van M. (6 jaar)

BLIJ MET DE BEHANDELINGEN
Onze zoon van 7 is goed geholpen door Anke. Na 2 sessies waarbij hij ook gecoached werd om meer zelfvertrouwen te krijgen en zich minder angstig te voelen, is hij nu een ontspannen, blij jongetje wat weer goed in zijn vel zit. De dingen die hij eerst spannend vond,  durft hij nu weer aan te gaan. Wij zijn heel blij met de behandelingen en coaching.

Ouders van B. (7 jaar)