DSC_4549_square

Begeleiding

Ik begeleid kinderen met aandacht en sluit aan
bij wat ze nodig hebben.

Met jullie als ouders heb ik eerst even telefonisch contact om de hulpvraag te bespreken en kennis te maken. Dan kies ik de interventies die passend zijn bij de hulpvraag,  Ik werk oplossingsgericht en ga uit van situaties waarin het goed gaat. Het kind wordt zich bewust van de kwaliteiten van zichzelf en leert deze in te zetten. Na de 1e sessie krijgt je kind meteen tools om in te zetten en kan dus zelf meteen aan de slag. 

Kinderen leren zich bewust te worden van hun
lichaam en hun gevoel. Ze leren luisteren naar wat hun lichaam hen vertelt. Als ze naar hun lijf luisteren, leidt dit tot inzicht , lichamelijke ontspanning.

DSC_4549_square
IMG_046911_small

De duur van de begeleiding is afhankelijk van de hulpvraag en kan variëren van 1 begeleidingsmoment tot 5. De meeste kinderen zijn met 2 a 3 sessies al een heel eind in hun kracht.

Interventies die ik inzet zijn:

NEI-therapie, energetische behandelingen, elementen uit de cranio-sacraal therapie, visualisaties om (faal)angst aan te pakken, affirmatiekaarten ter versterking van positieve helpende gedachten om het zelfvertrouwen te vergroten, prikkelstormkaarten (ik ben gecertifeerd prikkelstormcoach), mindfulness oefeningen, creatief spel.

De begeleiding combineer ik met een energetische behandeling en/of elementen uit de cranio sacraal therapie.
De combinatie coaching en behandeling zorgt voor een versterkend positief effect, waardoor een kind snel in zijn kracht komt. Een sessie duurt
ongeveer 60 tot 75 minuten.

De praktijkruimte is zo ingericht dat een kind zich snel thuis voelt:
– Voor jonge kinderen is er knuffel Mooz.
– 
Voor de kinderen die houden van een tikkeltje magie is er een elfen/drakendeurtje.
– E
en kopje thee of glaasje limonade staat klaar en kinderen mogen hun eigen popcorn maken